Βράβευση του Θοδωρή Γκέρτσου από την Artion A.E.

                                                 

                                     Ο ιδρυτής της εταιρείας, κ. Γεώργιος Δαλιάνης, απονέμει στον Θοδωρή Γκέρτσο αναμνηστικό τρόπαιο.

 

Τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι, η Artion Α.Ε.  βράβευσε τον συνεργάτη της Θοδωρή Γκέρτσο για τη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος HANDBALL PREMIER 2016-2017 από την ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Η οικογένεια της Artion είναι περήφανη που έχει στις τάξεις της έναν Πρωταθλητή Ελλάδος και ακόμα περισσότερο έναν εξαιρετικό άνθρωπο σαν τον Θοδωρή. Του ευχόμαστε όλοι καλή τύχη, καλή σταδιοδρομία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες που θα μας κάνουν όλους μας περήφανους.

image_print
2017-06-16T11:34:50+00:00 Δημοσιεύθηκε: 16/06/2017|Δελτία τύπου ARTION|

Παροχή συγκατάθεσης στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του

Γενικού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών Δεδομένων

(σύμφωνα με το άρθρο 7 και τις αιτιολογικές σκέψεις 32, 33, 42, 43 του GDPR)


 1. Η ARTION AE, εταιρεία παροχής φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό  την ολοκληρωμένη στήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, και έδρα το Μαρούσι,ζητά τη συγκατάθεσή σας για την καταγραφή και αρχειοθέτηση των παρακάτω στοιχείων:

  • Όνομα
  • e-mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Στοιχεία εταιρίας (Τίτλος και αντικείμενο δραστηριότητας)
  • Ιδιότητα - θέση εργασίας σας

 2. Οι παραπάνω πληροφορίες, δίνονται ελεύθερα από εσάς και θα επεξεργαστούν με σκοπό να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό για οικονομικά-τραπεζικά-φορολογικά θέματα και αλλαγές καθώς και μελέτες και αρθρογραφία σχετική με τα παραπάνω θέματα από συνεργάτες του ομίλου ΑΡΤΙΟΝ.

 3. Οι πληροφορίες αυτές θα τηρηθούν για περίοδο 24 μηνών και δεν θα γνωστοποιηθούν σε άλλους αποδέκτες πέραν των εταιριών του Ομίλου μας.

 4. Αν κατά την παραπάνω περίοδο αποφασίσετε ότι επιθυμείτε τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών μπορείτε να μας στείλετε email αιτούμενος/η την διαγραφή σας στην διεύθυνση [email protected] ή να μας στείλετε ένα αντίγραφο της φόρμας ανάκλησης που σας μοιράζεται μαζί με την παρούσα στην διεύθυνση που είναι ήδη τυπωμένη στην αίτηση ανάκλησης.

 5. Υπεύθυνος Επεξεργασίας πληροφοριών:ΣυμφωνώΔιαφωνώ