6 Χρόνια Φορολογικής Ενημέρωσης και συνεχίζουμε…από την Artion A.E. σε συνεργασία με το Capital.gr

Το 2013, το  μεγαλύτερο χρηματο-οικονομικό site, www.capital.gr επέλεξε να συνεργαστεί με την Artion Α.Ε., προκειμένου να προσφέρουν μία έγκυρη φορολογική ενημέρωση στους επισκέπτες – αναγνώστες του Capital.gr.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο κ Δαλιάνης και η επιστημονική ομάδα της Artion A.E., πάντα υπό την επίβλεψή του, δημιούργησαν μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα του Capital.gr  τη στήλη Tax καθώς και τη στήλη των Φοροαπόψεων, που έχουν ως σκοπό την ανάδειξη και τον σχολιασμό επίκαιρων φορολογικών, εργατικών, ασφαλιστικών & οικονομικών θεμάτων.

Σε όλα αυτά τα 6 χρόνια, η ιστοσελίδα του Capital.gr φιλοξενεί κάθε εβδομάδα την αρθρογραφία μας,  η οποία είναι στοχευμένη κυρίως στη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων, αλλά και σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Τη θεματολογία, την αντλούμε από θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιχειρήσεις κυρίως από φορολογικούς ελέγχους. Καθημερινά γινόμαστε δέκτες μηνυμάτων, κυρίως από συναδέλφους οι οποίοι μας δίνουν με τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά τους, ύλη για την αρθρογραφία μας.

Η Artion A.E και ο κ. Δαλιάνης προσωπικά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς, τόσο το Capital.gr όσο και όλους τους φίλους αναγνώστες, για την τιμή που μας κάνετε και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με το ίδιο αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε την συγγραφή της αρθρογραφίας μας καθώς και την κοινοποίηση μελετών, θέσεων και απόψεών μας επί επίκαιρων θεμάτων, προς όφελος του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας, μέσα από το Capital.gr.

Στην Artion A.E., καθημερινή μας επιδίωξη είναι να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες για τους πελάτες μας και να τους υποστηρίζουμε στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον.

“Με αίσθημα ευθύνης υποστηρίζουμε τον επιχειρηματία που επιδιώκει τη διαρκή βελτίωση της εταιρείας του”

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106009062 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να συζητήσουμε τη μορφή συνεργασίας που θα εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για τα οικονομικά συμφέροντά σας.

ARTION Α.Ε. (Πουρνάρα 9 Μαρούσι | +30 210 6009062 |  www.artion.gr).

image_print