Όμιλος Artion

Ο όμιλος εταιρειών ARTION με παρουσία πλέον των 35 ετών στο χώρο της υποστήριξης επιχειρήσεων και επιχειρηματικών δράσεων, έχει μετεξελιχθεί σταδιακά σε μία από τις σημαντικότερες μονάδες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών, εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών μηχανογράφησης.

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας και ο πολυτιμότερος παράγοντας ανάπτυξης του ομίλου ARTION είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Διοίκηση, στελέχη και εργαζόμενοι, αποτελούμε ένα αδιάρρηκτο σύνολο, που μοιράζεται το όραμα, την κουλτούρα και τις αξίες του Ομίλου.

Ο όμιλος ARTION αριθμεί περισσότερο από 100 στελέχη, παρέχοντας ένα ασφαλές καλαίσθητο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, με χαρακτηριστικά του την σταθερότητα, την ισοτιμία και τις ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης.

H Artion Α.Ε. είναι η κεντρική εταιρεία του ομίλου και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αμιγώς ελληνικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών.
Η Artion Α.Ε. είναι ανεξάρτητο μέλος ενός Διεθνούς Δικτύου Παρόχων Λογιστικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, την Leading Edge Alliance global.

Η Connectline δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.
Η Connectline είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης της SoftOne, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου σχεδιασμό και ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων.

Η Grand Value είναι η εταιρεία του ομίλου, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, που απευθύνονται σε μικρομεσαίες και μεγάλες εταιρείες ολόκληρου του φάσματος της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η Relay Marketing Services παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες digital marketing και στρατηγικής επικοινωνίας. Εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία και διαχείριση των social media, τη στρατηγική επικοινωνίας καθώς και τις digital ενέργειες προώθησης στο διαδίκτυο (SEO, PPC, SEM, Newsletter Campaigns).

Ένας συνεργάτης μας είναι πάντα διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει

image_print
image_print