Νέα συνεργασία για την ARTION A.E. με το εστιατόριο Bacoa

Η λογιστική – φοροτεχνική εταιρεία Artion A.E., προχώρησε σε νέα συνεργασία με το εστιατόριο Bacoa.

Η συνεργασία, αφορά στην παροχή συμβουλευτικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών και την εποπτεία της ορθής λειτουργίας του λογιστηρίου. Το εστιατόριο Bacoa δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και συγκεκριμένα είναι αργεντίνικο εστιατόριο στην Κηφισιά.

Το Bacoa προσφέρει γεύσεις που μας προσγειώνουν κατευθείαν στην Αργεντινή. Ο ατμοσφαιρικός χώρος με πολυτελείς πινελιές, η άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά οι συνταγές που έχουν τη δυναμική να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, είναι τα συστατικά της μαγικής συνταγής που συνθέτει το νέο εστιατόριο στην καρδιά των βορείων προαστίων.

Η Artion A.E. είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κατορθώνει να συνδυάζει τις δομές και την οργάνωση μίας εταιρείας διεθνούς κύρους, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση, που χαρακτηρίζουν τις επιχειρήσεις μικρότερου μεγέθους.

Με περισσότερες από 700 εταιρίες στο πελατολόγιο της, η Artion έχει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη. Συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας είναι ότι συνδυάζει, την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με κόστος ανταγωνιστικό.

image_print