Χαιρετισμός Προέδρου

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_imageframe lightbox=”no” style_type=”dropshadow” bordercolor=”” bordersize=”0px” stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/fusion_imageframe]

Αγαπητοί φίλοι,

Σε λίγους μήνες συμπληρώνω 33 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε με τη μορφή ενός λογιστικού γραφείου που ίδρυσα στην Κάρυστο το 1981. Σήμερα, 33 χρόνια μετά, ο Όμιλος εταιρειών ARTION αριθμεί περισσότερα από 100 στελέχη και ένα ευρύ πελατολόγιο από όλους τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσπαθώ πάντα να μεταδίδω το πάθος και την αγάπη μου, γι αυτό που κάνω, στους συνεργάτες μου.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους ανθρώπους της ARTION μαζί με τους οποίους, υπηρετώντας πιστά τις αξίες μας, προχωράμε στην επίτευξη των στόχων και του οράματός μας.

Σε μία δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία, η ΑΡΤΙΟΝ έχοντας αποκτήσει γερά θεμέλια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, είναι ο καλύτερος σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για επιβίωση και ευημερία.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Δαλιάνης

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

image_print