Νέα συνεργασία της ARTION A.E. με τον όμιλο Σαμ. Ι. Φάϊς

O όμιλος εταιριών του Σαμ Ι. Φαϊς, αποκλειστικού αντιπροσώπου των επώνυμων προϊόντων PUMA, σε Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού, επέλεξε την Artion A.E., τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρία στον τομέα των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, για την συμβουλευτική υποστήριξη σε φοροτεχνικές και λογιστικές υπηρεσίες.
Ο όμιλος περιλαμβάνει εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εμπορίου, της ναυτιλίας και της ενέργειας.
Επιτυχία της Artion αποτελεί, η συνεπής κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε όλη τη γκάμα των υπηρεσιών της, διαθέτοντας ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό για την κάλυψη των αναγκών κάθε επιχείρησης.
Αυτό έχει το πλεονέκτημα οι πελάτες της εταιρίας, να έχουν όλα τα οφέλη της συνεργασίας με έμπειρα στελέχη, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά τους κόστη. Οι πελάτες της Artion είναι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

image_print
2014-08-06T09:57:27+00:00 Δημοσιεύθηκε: 02/04/2013|Δελτία τύπου ARTION|

Παροχή συγκατάθεσης στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του

Γενικού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών Δεδομένων

(σύμφωνα με το άρθρο 7 και τις αιτιολογικές σκέψεις 32, 33, 42, 43 του GDPR)


 1. Η ARTION AE, εταιρεία παροχής φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό  την ολοκληρωμένη στήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, και έδρα το Μαρούσι,ζητά τη συγκατάθεσή σας για την καταγραφή και αρχειοθέτηση των παρακάτω στοιχείων:

  • Όνομα
  • e-mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Στοιχεία εταιρίας (Τίτλος και αντικείμενο δραστηριότητας)
  • Ιδιότητα - θέση εργασίας σας

 2. Οι παραπάνω πληροφορίες, δίνονται ελεύθερα από εσάς και θα επεξεργαστούν με σκοπό να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό για οικονομικά-τραπεζικά-φορολογικά θέματα και αλλαγές καθώς και μελέτες και αρθρογραφία σχετική με τα παραπάνω θέματα από συνεργάτες του ομίλου ΑΡΤΙΟΝ.

 3. Οι πληροφορίες αυτές θα τηρηθούν για περίοδο 24 μηνών και δεν θα γνωστοποιηθούν σε άλλους αποδέκτες πέραν των εταιριών του Ομίλου μας.

 4. Αν κατά την παραπάνω περίοδο αποφασίσετε ότι επιθυμείτε τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών μπορείτε να μας στείλετε email αιτούμενος/η την διαγραφή σας στην διεύθυνση [email protected] ή να μας στείλετε ένα αντίγραφο της φόρμας ανάκλησης που σας μοιράζεται μαζί με την παρούσα στην διεύθυνση που είναι ήδη τυπωμένη στην αίτηση ανάκλησης.

 5. Υπεύθυνος Επεξεργασίας πληροφοριών:ΣυμφωνώΔιαφωνώ