Νέες συνεργασίες για την ARTION A.E.

Η Artion A.E, προχώρησε σε τρεις νέες συνεργασίες με τις εταιρίες Χατζηβασίλογλου A.E., Σάμπα A.E. και την Σταυρόπουλος Διανομές Α.Ε. Οι νέες συνεργασίες αφορούν εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στη διανομή προϊόντων καπνού και ανήκουν στο επιλεγμένο δίκτυο αποκλειστικών διανομέων της εταιρίας JTI.

Η Artion ανέλαβε την οργάνωση λογιστηρίου, την πλήρη φοροτεχνική υποστήριξη και τη διαχείριση προσωπικού-μισθοδοσία. Σκοπός της εταιρίας, είναι οι παρεχόμενες λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες να αποτελούν για τους πελάτες της, εργαλείο επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης.

Επιτυχία της Artion αποτελεί, η συνεπής κάλυψη των αναγκών των πελατών της  σε όλη τη γκάμα των υπηρεσιών της, διαθέτοντας ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό για την κάλυψη των αναγκών  κάθε επιχείρησης.

image_print
2014-07-31T09:13:07+00:00 Δημοσιεύθηκε: 09/09/2013|Δελτία τύπου ARTION|

Παροχή συγκατάθεσης στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του

Γενικού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών Δεδομένων

(σύμφωνα με το άρθρο 7 και τις αιτιολογικές σκέψεις 32, 33, 42, 43 του GDPR)


 1. Η ARTION AE, εταιρεία παροχής φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό  την ολοκληρωμένη στήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, και έδρα το Μαρούσι,ζητά τη συγκατάθεσή σας για την καταγραφή και αρχειοθέτηση των παρακάτω στοιχείων:

  • Όνομα
  • e-mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Στοιχεία εταιρίας (Τίτλος και αντικείμενο δραστηριότητας)
  • Ιδιότητα - θέση εργασίας σας

 2. Οι παραπάνω πληροφορίες, δίνονται ελεύθερα από εσάς και θα επεξεργαστούν με σκοπό να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό για οικονομικά-τραπεζικά-φορολογικά θέματα και αλλαγές καθώς και μελέτες και αρθρογραφία σχετική με τα παραπάνω θέματα από συνεργάτες του ομίλου ΑΡΤΙΟΝ.

 3. Οι πληροφορίες αυτές θα τηρηθούν για περίοδο 24 μηνών και δεν θα γνωστοποιηθούν σε άλλους αποδέκτες πέραν των εταιριών του Ομίλου μας.

 4. Αν κατά την παραπάνω περίοδο αποφασίσετε ότι επιθυμείτε τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών μπορείτε να μας στείλετε email αιτούμενος/η την διαγραφή σας στην διεύθυνση [email protected] ή να μας στείλετε ένα αντίγραφο της φόρμας ανάκλησης που σας μοιράζεται μαζί με την παρούσα στην διεύθυνση που είναι ήδη τυπωμένη στην αίτηση ανάκλησης.

 5. Υπεύθυνος Επεξεργασίας πληροφοριών:ΣυμφωνώΔιαφωνώ