Κεντρική

Πελατολόγιο

Πελατολόγιο

Περισσότερες από 700 εταιρείες, πελάτες μας, από όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, μας εμπιστεύονται με πολυετείς συνεργασίες.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι συνεργάτες μας, διακρίνονται για τις γνώσεις και τον υψηλό επαγγελματισμό τους, ενώ ξεχωρίζουν για το ήθος και την ακεραιότητά τους.

Γραφεία

Τα γραφεία μας

Τα ιδιόκτητα γραφεία της εταιρίας, στο Μαρούσι (έναντι Cosmopolis), στεγάζουν με τον καλύτερο τρόπο τους 120 υπαλλήλους μας.

 

Ενδεικτικά οι πελάτες μας:

 

{module Ενδεικτικά οι πελάτες μας}

image_print
2016-10-14T14:19:59+00:00 Δημοσιεύθηκε: 10/09/2013|Εταιρεία|

Παροχή συγκατάθεσης στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του

Γενικού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών Δεδομένων

(σύμφωνα με το άρθρο 7 και τις αιτιολογικές σκέψεις 32, 33, 42, 43 του GDPR)


 1. Η ARTION AE, εταιρεία παροχής φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό  την ολοκληρωμένη στήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, και έδρα το Μαρούσι,ζητά τη συγκατάθεσή σας για την καταγραφή και αρχειοθέτηση των παρακάτω στοιχείων:

  • Όνομα
  • e-mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Στοιχεία εταιρίας (Τίτλος και αντικείμενο δραστηριότητας)
  • Ιδιότητα - θέση εργασίας σας

 2. Οι παραπάνω πληροφορίες, δίνονται ελεύθερα από εσάς και θα επεξεργαστούν με σκοπό να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό για οικονομικά-τραπεζικά-φορολογικά θέματα και αλλαγές καθώς και μελέτες και αρθρογραφία σχετική με τα παραπάνω θέματα από συνεργάτες του ομίλου ΑΡΤΙΟΝ.

 3. Οι πληροφορίες αυτές θα τηρηθούν για περίοδο 24 μηνών και δεν θα γνωστοποιηθούν σε άλλους αποδέκτες πέραν των εταιριών του Ομίλου μας.

 4. Αν κατά την παραπάνω περίοδο αποφασίσετε ότι επιθυμείτε τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών μπορείτε να μας στείλετε email αιτούμενος/η την διαγραφή σας στην διεύθυνση [email protected] ή να μας στείλετε ένα αντίγραφο της φόρμας ανάκλησης που σας μοιράζεται μαζί με την παρούσα στην διεύθυνση που είναι ήδη τυπωμένη στην αίτηση ανάκλησης.

 5. Υπεύθυνος Επεξεργασίας πληροφοριών:ΣυμφωνώΔιαφωνώ