Καριέρα

Καριέρα στην ARTION

Στον Όμιλο εταιρειών ARTION έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο, φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες των ανθρώπων μας.

Επιλέγουμε τους μελλοντικούς μας συνεργάτες κρίνοντας τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα και αξιολογώντας το κατά πόσο ταιριάζουν με τη φιλοσοφία μας.

Ο Όμιλος εταιρειών ARTION με παρουσία πλέον των 35 ετών στο χώρο της υποστήριξης επιχειρήσεων και επιχειρηματικών δράσεων, θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες μονάδες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών, εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών μηχανογράφησης.

Απασχολούμε 130 στελέχη, όλοι με γνώσεις, όρεξη, όραμα και επάρκεια.  Βασική μας αξία η δυνατότητα εξέλιξης των ανθρώπων μας,  η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους. Γι’ αυτό και τα στελέχη μας θεωρούνται από τα καλύτερα στην αγορά.

Από το 1995 παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με πελατοκεντρική φιλοσοφία, γνώση και έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα – ακεραιότητα – επαγγελματισμός, σε ανταγωνιστικό κόστος.

Στην ARTION έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο, φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες των ανθρώπων μας.

Στο ανθρώπινο δυναμικό μας, επενδύουμε στη μετεξέλιξη παρέχοντας υψηλή τεχνογνωσία, εκπαιδευτικά προγράμματα, ποιότητα εργασίας και δυνατότητα επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε συνεργάτης της ARTION , στείλτε μας το βιογραφικό σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.