Καριέρα

Καριέρα στην ARTION

Στον Όμιλο εταιρειών ARTION έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο, φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες των ανθρώπων μας.

Επιλέγουμε τους μελλοντικούς μας συνεργάτες κρίνοντας τα τυπικά και ουσιαστικά τους προσόντα και αξιολογώντας το κατά πόσο ταιριάζουν με τη φιλοσοφία μας.

Ο όμιλος εταιρειών ARTION με παρουσία πλέον των 30 ετών στο χώρο της υποστήριξης επιχειρήσεων και επιχειρηματικών δράσεων, έχει μετεξελιχθεί σταδιακά σε μία από τις σημαντικότερες μονάδες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών, εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών μηχανογράφησης.

H ARTION είναι η κεντρική εταιρεία του ομίλου ARTION. Ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικές μονάδες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Η ARTION έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και όλα τα τμήματά μας χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και στελεχώνονται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους.

Ο όμιλος ARTION αριθμεί περισσότερο από 100 στελέχη, παρέχοντας ένα ασφαλές καλαίσθητο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, με χαρακτηριστικά του την σταθερότητα, την ισοτιμία και τις ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας και ο πολυτιμότερος παράγοντας ανάπτυξης της ARTION είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Οι άνθρωποί μας διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης και κατάρτισης σε θέματα που αφορούν την οικονομία, τη λογιστική, τη φορολογία και το σύγχρονο management.

Τα περισσότερα από 100 στελέχη μας, συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία με τη διορατικότητα και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της καθημερινότητας και παρέχουν όλα τα εχέγγυα για έναν σωστό μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

Διοίκηση, στελέχη και εργαζόμενοι αποτελούμε ένα αδιάρρηκτο σύνολο, που μοιράζεται το Όραμα, την Αποστολή και τις Αξίες του Ομίλου και εφαρμόζουμε με συνέπεια την Πελατοκεντρική μας φιλοσοφία.

Καθημερινή μας επιδίωξη είναι να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες για τους πελάτες μας και να τους υποστηρίζουμε στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον.

Ευκαιρίες Καριέρας

Τίτλος Τοποθεσία Τμήμα Ημερομηνία
Payroll Accountant Αθήνα Μισθοδοσίας 5 Ιουνίου 2019
Λογιστής Αθήνα Λογιστήριο 15 Μαΐου 2019
Βοηθός Λογιστή Αθήνα Λογιστήριο 15 Μαΐου 2019

Εκπαίδευση

Εξέλιξη

Αποστολή Βιογραφικού

Αποστολή Βιογραφικού

Γιατί μας επιλέγουν οι συνεργάτες μας

Ποιότητα Υπηρεσιών

Από το 1995 παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με πελατοκεντρική φιλοσοφία, γνώση και έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα – ακεραιότητα – επαγγελματισμός, σε ανταγωνιστικό κόστος.

Έμφαση στον άνθρωπο

Στην ARTION έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο, φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που αναδεικνύει τις ικανότητες και δεξιότητες των ανθρώπων μας.

Γνώση και αξιοπιστία

Στο ανθρώπινο δυναμικό μας, επενδύουμε στη μετεξέλιξη παρέχοντας υψηλή τεχνογνωσία, εκπαιδευτικά προγράμματα, ποιότητα εργασίας και δυνατότητα επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε συνεργάτης της ARTION , στείλτε μας το βιογραφικό σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

+30 210 6009062

Γενικά στοιχεία

Ημερομηνία γέννησης
Επισύναψη Βιογραφικού

Εκπαίδευση

Εργασία

Δήλωση Συγκατάθεσης


όρων αποστολής του βιογραφικού μου σημειώματος.


image_print