Εταιρεία

Η ARTION Α.Ε. είναι η κεντρική εταιρεία του ομίλου. Ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές φίρμες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και όλα τα τμήματά μας χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και στελεχώνονται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους.   Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Πιστεύουμε στην ενημέρωση και επιδιώκουμε την έγκυρη πληροφόρηση των πελατών μας σχετικά με τις  εξελίξεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Αυτό το επιτυγχάνουμε με διαρκή καταγραφή και κωδικοποίηση των αλλαγών, παρέχοντας ευκατανόητη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους πελάτες μας. Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας μας, του newsletter και της αρθρογραφίας σε ηλεκτρονικές εφημερίδες, κοινοποιούμε μελέτες, θέσεις και απόψεις μας επί επίκαιρων θεμάτων, προς όφελος του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας.

Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται σε όλο το επιχειρηματικό φάσμα και ποικίλλουν από ατομικές επιχειρήσεις έως μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς φυσικά πρόσωπα.

Η ARTION κατορθώνει να συνδυάζει δομές και οργάνωση μιας εταιρείας διεθνούς κύρους, διατηρώντας όμως την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση που χαρακτηρίζουν επιχειρήσεις μικρότερου μεγέθους. Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στον πελάτη, επιτυγχάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με κόστος ανταγωνιστικό.

Υπηρεσίες

Ένας συνεργάτης μας είναι πάντα διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει

image_print
image_print