Διεθνές Δίκτυο 2017-12-13T14:36:21+00:00

Artion Leading edge alliance

 

Η ARTION ανήκει στο Διεθνές Δίκτυο της Leading Edge Alliance global.

Η LEA global είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που συμπεριλαμβάνει ανεξάρτητες εταιρείες που παρέχουν λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Με έδρα το St. Charles, Illinois, USA, είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη ένωση λογιστικών εταιρειών στον κόσμο, σύμφωνα με το International Accounting Bulletin.

 • Εκπροσωπείται σε περισσότερες από 110 χώρες
 • Με περισσότερες από 220 εταιρείες-μέλη
 • Με πάνω από 620 γραφεία
 • Με περισσότερους από 2.300 συνεταίρους και συνεργάτες και πάνω από 23.000 άτομα προσωπικό

Σε ένα παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον, το διεθνές επιχειρείν αφορά όχι μόνο πολυεθνικές εταιρείες μεγάλου μεγέθους, αλλά και εταιρείες μικρομεσαίου μεγέθους.

Η συνεργασία με τη LEA global συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη των πελατών μας σε  εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερα για την LEA global μπορείτε να πληροφορηθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.leadingedgealliance.com/

Παροχή συγκατάθεσης στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του

Γενικού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών Δεδομένων

(σύμφωνα με το άρθρο 7 και τις αιτιολογικές σκέψεις 32, 33, 42, 43 του GDPR)


 1. Η ARTION AE, εταιρεία παροχής φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό  την ολοκληρωμένη στήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, και έδρα το Μαρούσι,ζητά τη συγκατάθεσή σας για την καταγραφή και αρχειοθέτηση των παρακάτω στοιχείων:

  • Όνομα
  • e-mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Στοιχεία εταιρίας (Τίτλος και αντικείμενο δραστηριότητας)
  • Ιδιότητα - θέση εργασίας σας

 2. Οι παραπάνω πληροφορίες, δίνονται ελεύθερα από εσάς και θα επεξεργαστούν με σκοπό να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό για οικονομικά-τραπεζικά-φορολογικά θέματα και αλλαγές καθώς και μελέτες και αρθρογραφία σχετική με τα παραπάνω θέματα από συνεργάτες του ομίλου ΑΡΤΙΟΝ.

 3. Οι πληροφορίες αυτές θα τηρηθούν για περίοδο 24 μηνών και δεν θα γνωστοποιηθούν σε άλλους αποδέκτες πέραν των εταιριών του Ομίλου μας.

 4. Αν κατά την παραπάνω περίοδο αποφασίσετε ότι επιθυμείτε τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών μπορείτε να μας στείλετε email αιτούμενος/η την διαγραφή σας στην διεύθυνση [email protected] ή να μας στείλετε ένα αντίγραφο της φόρμας ανάκλησης που σας μοιράζεται μαζί με την παρούσα στην διεύθυνση που είναι ήδη τυπωμένη στην αίτηση ανάκλησης.

 5. Υπεύθυνος Επεξεργασίας πληροφοριών:ΣυμφωνώΔιαφωνώ